Amerhout wordt 'Woodtexprojecten'.

Goed nieuws!

Amerhout wordt 'Woodtexprojecten' en verhuist naar onze hoofdwinkel Woodtex.
Met 'Woodtexprojecten' zullen we je nog beter van dienst zijn.

De drie kwaliteit-pijlers blijven.

Met Amerhout werd tien jaar lang heel mooie huis- en tuinprojecten uitgewerkt. Ieder project dat we realiseerden, was gericht op kwaliteit en werd vooral mogelijk gemaakt door de aandacht te vestigen op drie belangrijke pijlers.

'Vakmanschap'
Ieder project startte steeds met uitgebreid advies door één van onze vakmannen. Bij 'Woodtexprojecten' zal die professionele ondersteuning niet anders zijn.
Naast onze nieuwe showroom zijn er afzonderlijke bureaus waar in alle rust uw ideeën en concepten kunnen uitgebreid kunnen worden besproken.

Met ons eigen atelier, eigen plaatsingsdienst en professionele opgeleide mensen kunnen we gerust zeggen dat we voor alle mogelijke houttoepassingen het vakmanschap kunnen leveren.

'De beste materialen'
Een tweede belangrijke eigenschap bij Amerhout was de kwaliteit van het aanbod in materialen. Voor de projecten die werden uitgewerkt, was er steeds een groot aanbod in de beste producten/leveranciers.
In de nieuwe showroom van 'Woodtexprojecten' zal men kunnen kiezen uit een selectie van de betse materialen vandaag op de markt.

'Eigen Atelier en plaatsingsdienst'
Niet iedereen is even handig of heeft de tijd om een gewenste houttoepassing in gedachten zelfstandig te gaan uitvoeren. Vandaar dat Amerhout zich ook richtte op het aanleveren professionelen die het voor jou met heel veel plezier doen. Ons eigen Atelier wordt uitgebreidt en de kwaliteitsvolle plaatsingsdienst blijft bestaan. 
Bij 'Woodtexprojecten' mag je dus op beide oren slapen, de vakmensen binnen onze eigen plaatsingsdienst zullen ervoor zorgen dat jouw project tot in de puntjes goed wordt uitgewerkt.

Benieuwd naar 'Woodtexprojecten'?

Kom dan eens zien bij de officiële opening op zaterdag 23 juni op het eerste verdiep bij Woodtex.

Op de kaart hieronder vind zie je waar Amerhout was en naar waar we verhuizen.

Plan van Google maps waarop je duidelijk ziet dat Amerhout langs de andere kant ligt van de Boomsesteenweg te Wilrijk.

Voor alle vragen omtrent overgang naar 'Woodtexprojecten' of ophaling van materialen tijdens de verhuisperiode (9 juni tot 23 juni), kan je bij ons terecht per telefoon 03 287 87 05 of e-mail info@amerhout.be.

Wij zijn alvast gemotiveerd om de komende tien jaar weer de beste projecten in alle houttoepassingen te realiseren.

Met vriendelijke groeten,
Team 'Woodtexprojecten'.

Amerhout wordt 'Woodtexprojecten' op zaterdag 23 juni.

Amerhout sluit op 9 juni en opent terug de deuren op het eerste verdiep bij Woodtex op zaterdag 23 juni onder de nieuwe naam 'Woodtexprojecten'.

Voor alle vragen en afhalingen kan u terecht bij Woodtex of op het nummer 03 287 87 05 of stuur een e-mail naar info@amerhout.be

Lees hier meer over de persoonlijke service die centraal staat bij 'Woodtexprojecten'.
Eén feit staat vast, voor ieder project gaan we tot het uiterste: de beste ondersteuning, met de beste materialen en professionele plaatsing die zorgt voor kwaliteit.


© 2018 Amerhout - All rights reserved - Development by First Things